Poikkitieteellinen urakehitystapahtuma

Ohjelma

14.30Ilmoittautuminen
15.00Cocktail-buffet ja ohjattua verkostoitumista
16.30Inspiroivat keynote-puheenvuorot
18.00Urakehitystyöpajat
20.00Ohjattua verkostoitumista
21.00After party Clarionissa

Pääpuhujat

Annastiina Hintsa nettisivu_pieniBW

Annastiina Hintsa on kansainvälistä uraa tehnyt kauppatieteiden maisteri, joka on toiminut mm. johdon konsulttina McKinsey & Companylla ennen uraansa Hintsa Performancen operatiivisena johtajana. Hintsa Performancella on pitkä tausta mm. F1-kuskien luotsaamisesta menestykseen, jonka ansiosta heillä on maailmanluokan näköalapaikka ihmisten kehittämisen saralla. Odotamme innolla Annastiinan ajatuksia menestyksestä ja sen merkityksestä!

André Noël Chaker nettisivu_fixBW

André Noël Chaker on uskomattoman uran tehnyt monitaituri, jonka yhtenä meriittinä voidaan mainita Vuoden Puhuja -titteli vuodelta 2012. Kanadanranskalainen juristi tunnetaan myös muun muassa Veikkauksen johtajana, kirjailijana sekä Nordic Business Forumin moderaattorina. Andrén ammattitaito antaa tapahtumalle todellisen inspiraation rohkeudesta ja itsensä kehittämisestä!

Urakehitystyöpajat

Future Skills

Valmentajat: Yhteistyökumppaneiden asiantuntijat

 

Kuvaus: Mitä kysymyksiä tulevaisuuden työelämä yrityksissä tänä päivänä herättää? Kuinka työelämä muuttuu ja mitä kykyjä yritykset etsivät? Tässä osiossa pääset kuuntelemaan yhteistyökumppaneidemme huippuasiantuntijoiden näkemyksiä keskeisistä tulevaisuuden taidoista työelämässä.

Rohkeus ja kehtaaminen

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat Arja Parpala ja Taija Keskinen

 

Tavoite: Kasvattaa itsetuntemusta ja rohkeutta saada oma paras esiin.

 

Kuvaus: Ympäristön paineet ja omat negatiiviset ajattelumallit saavat meidät helposti pienentämään itseämme.  Alamme pitää ajatuksiamme tosina, emmekä kehtaa olla oma paras itsemme. Jokainen meistä on kuitenkin ainutlaatuinen ja hyvä juuri sellaisena kuin on. Tule mukaan murtamaan omia haitallisia ajattelumallejasi.

 

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!

Osaamisen tunnistaminen

Valmentajat: Suomen Ekonomien uravalmentajat Marjut Hallavo ja Tiina Myöhänen-Astikainen

 

Tavoite: Selkeyttää miksi osaamisen tunnistaminen on tärkeää ja antaa työkaluja sen tunnistamiseen.

 

Kuvaus: Työelämän jatkuva muutos asettaa haasteita myös oman osaamisen kehittämiselle. Mikäli et tee asialle mitään, on riskinä paikalleen jämähtäminen. Kukaan muu ei pidä huolta osaamisesi kehittämisestä kuin sinä itse. Jotta tämä onnistuu, tulee ensin tunnistaa, mitä tällä hetkellä osaat ja mitä tarvitset lisää.

 

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!

Voihan pitch! (walk-in)

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK

 

Kuvaus: Miten pitchaat ja esittelet itsesi tehokkaasti? Miten teet hyvän vaikutuksen, kun kohtaat sattumalta henkilön, joka työskentelee sinua kiinnostavalla työnantajalla? Selkeän ja uskottavan pitchin rakentaminen omasta osaamisesta ja uratoiveista onnistuu parhailla vinkeillä. Tule TEKin ständille hakemaan sabluuna pitchin rakentamiseen ja testaa oma pitchisi. TEKin uravalmentajat sparraavat sinua.

Arvot uralla

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK: uravalmentajat Eva Lindström ja Maisa Holm

 

Tavoite: Kun tiedät mitä arvostat, huomaat ja pystyt tarttumaan sellaisiin tilaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, jotka sopivat juuri sinun urakehitykseen.

 

Kuvaus: Meillä kaikilla on henkilökohtaisia, enemmän tai vähemmän tiedostettuja arvoja ja asioita, joita pidämme erityisen tärkeinä, ja jotka vaikuttavat urakehitykseemme. Kun tunnet jonkin asian erityisen tärkeäksi ja arvokkaaksi, priorisoit sitä suhteessa johonkin toiseen. Workshopissa pääset priorisoimaan erilaisten harjoitusten avulla uraasi liittyviä arvoja, sekä tietoja ja taitoja. Mitä tietoisempi näistä olet, sitä paremmin voit vahvistaa niiden toteutumista käytännössä, ja vaikuttaa oman urasi suuntaan.

Uraunelmat esiin

Valmentajat: Tekniikan Akateemiset TEK: uravalmentajat Satu Myller ja Pauliina Taipalus

 

Tavoite: Teet näkyväksi unelmauraasi liittyviä tekijöitä.

 

Kuvaus: Arjessa on joskus vaikea löytää aikaa omien vahvuuksien, haaveiden ja uraunelmien tutkiskelulle. Tämän workshopin jälkeen olet päässyt liikkeelle uraunelmasi kanssa. Löydämme onnistumisten kautta signaaleja siitä, mitä elementtejä unelmaurasi sisältää, ja mistä ne löytyvät. Workshopissa pääset tekemään oman urasi hiljaisia signaaleja näkyviksi itsellesi ja muille. Löydät signaaleja onnistumiskokemuksista, omista haaveista ja monesta muusta asiasta, johon et arjessa aina ehdi kiinnittämään huomiota.

 

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!

Viisaammat työtavat

Valmentajat: Lifted: Taneli Rantala

 

Kuvaus: Aika on lähes poikkeuksetta tietotyöläisen arvokkain ja rajoittunein resurssi, ja vain valitettavan harva meistä osaa hyödyntää tämän resurssin potentiaalin. Viisaammat työtavat ja tarkemmin etenkin taitava ajanhallinta onkin tehokkain yksittäinen keino työn tehokkuuden ja merkityksellisyyden nostamiseen. Sillä minkälaisia tapoja muodostamme päivittäisen työmme johtamiseen, on todella merkittävä vaikutus työn tuottavuuteen ja laatuun. Tämän workshopin konkreettisten ja helposti käytäntöön vietävien oppien vaikutukset tulet huomaamaan jo seuraavana työpäivänä!

 

Teemat:

  • Ratkaisevan ajatusmallin rakentaminen
  • Palkitseva priorisointi, välttely ja fokus
  • Mitkä ovat yleisimmät työtehon tappajat ja millä pääset niistä eroon?
  • Tärkeimpien tietotyöläisen työkalujen hyödyntäminen tuottavasti

 

TYÖPAJA ON TÄYNNÄ!

LinkedIn-klinikka

Valmentajat: Yhteistyökumppaneiden HR-ammattilaiset

 

Kuvaus: Puuttuuko LinkedIn-profiilistasi se viimeinen silaus? Tarvitsetko neuvoja kuinka erottuisit nykyaikaisissa hakuprosesseissa? Tule tapaamaan yhteistyökumppaneidemme HR-ammattilaisia ja saat parhaat vinkit osaamisesi esille tuomiseen.

Järjestäjät

Yhteistyökumppanit